egc spamtopic

Status
Not open for further replies.
A hírt angol nyelven töltötték fel Dackel aláírással. Íme a fordítása:

Dackel, aki a világ egyik legjobb Zero Hour ClanWars játékosa elkészítette oldalát és a nyilvánosság elé tárta. A www.dackel.tk-n érhetitek el a honlapot. Ő nyilatkozott pár szóban a honlap létrejöttéről:

"A fő célom az volt, hogy az eseménydús játékos múltamat és a legjobb ZH-sok között játszott élményeimet megmutassam, valamint köszönetet mondjak azoknak, akik végig támogattak engem a sikerhez vezető rögös úton. Ami azt illeti elégedett vagyok ZH-s pályafutásommal, mert elértem a célomat. Remélem a feltöltött replay-ek és videók alapján sokan tudnak tanulni tőlem 1-2 taktikai lépést. Mindenkinek kellemes böngészést a lapon."

Számos jól ismert ZH játékos jellemzése és remélhetőleg sokaknak használható videók és replay-ek tucatjai vannak, amiből mindenki tanulhat, tehát akit kicsit is érdekel a ZH annak ajánlom, hogy látogassa meg.

Aki nem tudná kiről van szó olvasgassa el az 1. kommentet!

ok nun weiß ich auch endlich bescheid as abgeht^^ danke das es mir übersetzt hast rofl^^

078.jpg

nach bearbeitung

denzlingen-citygang.bmp

Last edited:
stehend von links nach rechts:
Man in Black, Michael Jackson, John Travolta, 20 Cent, Supermann, Osama bin Laden

sitzend:
Dönerstudent

loooooooooooooool man wie geil, der muss ja derbe schmerzen gehabt haben^^ rofl

wie dumm können manche leute sein

Status
Not open for further replies.
Back