+ Antworten
Seite 3 von 3 ErsteErste 123
Ergebnis 41 bis 51 von 51

Replay Tool *update neue Version

Eine Diskussion über Replay Tool *update neue Version im Forum Replay Center. Teil des Tiberium Wars & Kanes Rache-Bereichs; Zitat von santa i guess this is for everyone: when do i have to press home, or insert exactly? when ...

  1. #41
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Zitat Zitat von santa Beitrag anzeigen
    i guess this is for everyone:
    when do i have to press home, or insert exactly?
    when what screen appears? right after the game? at the final stats screen, at the first stats screen?
    It doesn't matter, you can do it whenever you want. Only, if you do it while you're playing, it might result in an error, because CNC3 also uses the file the Tool triest to rename. Nothing happens then, but it's not really usefull to rename while you're still playing the game ofcourse :P.

    Just do it in the statistics screen, you know that one that shows your units / structures etc. with a timeline.

  2. #42
    Gefreiter
    Avatar von Shaddy_The_Scrin
    Registriert seit
    10.03.2007
    Alter
    25
    Beiträge
    114
    Name
    Bart Simpson =P
    Nick
    Shaddy
    Clans
    KE
    Kann mir einer helfen?
    Wie benenne ich etwas um?
    irgendwie check ich das ned... da is repinfo überichtlicher...
    Nennt mich ruhig STS

    Bald Kommt MEIN Monster
    C2D QX6850 @ 3,4 Ghz,2x2GB GB RAM von OCZ,MB leg ichn scheiß drauf
    2x XFX 8800 Ultra (wird dann geOCed)
    2x WD Raptor 150 GB,AEGIA Physics Card,Creativ SoundBlaster Soundcard,Richtig fette 7.1 boxen

  3. #43
    Feldwebel
    Avatar von santa
    Registriert seit
    31.01.2007
    Beiträge
    1.816
    Nick
    morgainelefay
    doesnt work. no sound, and the replay doesnt rename.
    if i do it directly at with the programm and rightclick it does work.

  4. #44
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Zitat Zitat von santa Beitrag anzeigen
    doesnt work. no sound, and the replay doesnt rename.
    if i do it directly at with the programm and rightclick it does work.
    Yep, there's something I didn't see.
    Im starting to look like EA, solving bugs with... new bugs .

  5. #45
    Es gibt noch ein kleines Tool, das automatisch alle gespielten Spiele abspeichert. Interessant für alle, die an Ligen teilnehmen und vergesslich sind, was das Speichern ihrer Spiele angeht.



    Download:
    http://www.dcomproductions.net/prod_...lay_master.php

  6. #46
    Major
    Avatar von ReLaX
    Registriert seit
    06.02.2004
    Ort
    Duisburg
    Alter
    34
    Beiträge
    9.859
    Name
    Markus
    Nick
    ReLaX
    Und genau da habe ich ein Problem.
    Ich spiele und habe das Tool an und vorher mein Verzeichnis ausgewählt, doch es wird nichts gespeichert.
    http://www.abload.de/image.php?img=darksoldierjjos.jpg

  7. #47
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Zitat Zitat von ReLaX Beitrag anzeigen
    Und genau da habe ich ein Problem.
    Ich spiele und habe das Tool an und vorher mein Verzeichnis ausgewählt, doch es wird nichts gespeichert.
    What program are you talking about? My own program or that other one two posts above this post?

  8. #48
    Major
    Avatar von ReLaX
    Registriert seit
    06.02.2004
    Ort
    Duisburg
    Alter
    34
    Beiträge
    9.859
    Name
    Markus
    Nick
    ReLaX
    Both - but here I mean the smaller programm.
    http://www.abload.de/image.php?img=darksoldierjjos.jpg

  9. #49
    Hauptgefreiter
    Avatar von Kan.Y.NOd
    Registriert seit
    07.04.2007
    Ort
    Franken
    Beiträge
    315
    Name
    Merlin
    Nick
    MerlinIL
    Clans
    --DiE PhIlOsOfFeN!-
    Zitat Zitat von Wmm Beitrag anzeigen
    It doesn't matter, you can do it whenever you want. Only, if you do it while you're playing, it might result in an error, because CNC3 also uses the file the Tool triest to rename. Nothing happens then, but it's not really usefull to rename while you're still playing the game ofcourse :P.

    Just do it in the statistics screen, you know that one that shows your units / structures etc. with a timeline.
    anything in the pipes my replays are very messd up.
    the shortcuts in the game dont work anymore.
    I uninstalled and reinstalled, no use.
    I am using a germany winXp.
    my kaneedition is european english.

    sometimes it doesnt show the lenghts of the replays anymore. just 00:00.
    cant even watch em anymore normaly...

    greetz
    42

  10. #50
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Zitat Zitat von Kan.Y.NOd Beitrag anzeigen
    anything in the pipes my replays are very messd up.
    the shortcuts in the game dont work anymore.
    I uninstalled and reinstalled, no use.
    I am using a germany winXp.
    my kaneedition is european english.

    sometimes it doesnt show the lenghts of the replays anymore. just 00:00.
    cant even watch em anymore normaly...

    greetz
    Hm, what did you do to get it like that?
    The lenght of the replay being 00:00 might have to be because of the replay file not being completely.

    And you can't watch replays anymore normaly is in the game itself or just in my Replay Tool?

    All I can suggest is you do this: delete all versions you've got using config panel -> software.
    Then go to "C:\Documents and Settings\<Your username here>\Local Settings\Application Data\Tiberium_Wars_Replay_Tool" and delete everything you see there (that map may be hidden, so you have to be able to see hidden files / maps).
    Then go to "C:\Program Files" and see if the map "Tiberium Wars Replay Tool" still exists, if so delete it.
    Then reinstall my tool again.

    Do it at your own risk. It beats me you even have to do this.

    If that still doesnt work, it beats me...

  11. #51
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    So, it's done :P.
    Version 0.6b is ready and you can download it now from http://www.airlea.nl/index.php?page=progra...d=3&subid=1.

    The full changelog from 0.51b to 0.6b:
    - 0.6B
    -Released 19-05-2007
    -Changed the lay out a little bit so users with a vertical screenresolution of 800 pixels can see
    everything.
    -You can now look up the ranking of a player or clan on the (clan) 1vs1 and 2vs2 EA ladders.
    -If the program can't find your last replay file itself, you can manually select it.
    -Added an extra column for the EA clantags. EA clantags are not added to the playername anymore.
    -You can now choose to disable hotkeys while CNC3 isn't the active window. This means, for example you can use
    the insert / home / page up and down buttons while you are surfing the internet without renaming
    the last replay everytime you use one of those keys.
    This is for people who like it to keep the Replay Tool running, even if they're not playing CNC3.
    -Added an update function.
    -The website is updated and you can find a FAQ there.
    -You can now see the gametype (custom or automatch).
    -Added a player / id lookup ability.
    You can now rightclick on a playersname and select nick lookup. You will be transfered to my website
    and you can see the other nicknames that player used in previous replays. This database will grow
    each time users of the Replay Tool use the nick lookup ability and use it on a player / id combination
    that was unknown untill then.
    -Changed my email address.
    So yes, a few early feature requests from people at gamereplays.org are now included . You can easily search for the players / clan rank on the EA ladders and there is a online nick / id database. Check the screenshots at http://www.airlea.nl/index.php?page=progra...d=3&subid=2 to see how these two things are integrated. Both options transfer you to a website in your standard browser.

    The database has to be build up by all the users. Everytime you use the nick lookup function on a player it will check if that nick / id combo is already known, if not it is added to the database. Ofcourse you'll see the full searchresults after that. Here you can see all my nicknames known at this moment.

    I hope you like the changes and use the Replay Tool a lot . Ofcourse I love to hear any comments you have. If you found any bugs, please let me know .

+ Antworten
Seite 3 von 3 ErsteErste 123

Ähnliche Themen

  1. Red Alert 3 Replay Tool version 1.1 now available
    Von Wmm im Forum Alarmstufe Rot 3
    Antworten: 2
    Letzter Beitrag: 02.08.2009, 20:43
  2. Neue Version der AMAI-KI
    Von Rasputin im Forum PC Strategie
    Antworten: 0
    Letzter Beitrag: 24.03.2004, 17:07
  3. Replay Tool
    Von Raster im Forum Generals
    Antworten: 1
    Letzter Beitrag: 14.12.2003, 19:14
  4. Neue Version des Matching Filters
    Von FiX im Forum Alarmstufe Rot 2
    Antworten: 8
    Letzter Beitrag: 15.09.2002, 21:58
  5. Neue Version von Clone CD ist DA!
    Von HerrJesus im Forum Technik Ecke
    Antworten: 0
    Letzter Beitrag: 04.12.2001, 16:51

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •