+ Antworten
Seite 2 von 3 ErsteErste 123 LetzteLetzte
Ergebnis 21 bis 40 von 51

Replay Tool *update neue Version

Eine Diskussion über Replay Tool *update neue Version im Forum Replay Center. Teil des Tiberium Wars & Kanes Rache-Bereichs; I help wherever I can. I did not recognize your pm - sorry for that....

  1. #21
    Major
    Avatar von ReLaX
    Registriert seit
    06.02.2004
    Ort
    Duisburg
    Alter
    34
    Beiträge
    9.859
    Name
    Markus
    Nick
    ReLaX
    I help wherever I can. I did not recognize your pm - sorry for that.
    http://www.abload.de/image.php?img=darksoldierjjos.jpg

  2. #22
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    No problem, I don't expect people to respond at pm's or see pm's immediately . I'll see your answer when it's done .

  3. #23
    Wie ich gerade gesehen habe, gibt es einen neuen Patch für RepInfo
    http://www.gamereplays.org/cnc3/task.php?nameid=repinfo

    Dieser löst die meisten Probleme und führt auch einige weitere Funktionen hinzu.

    Manche Bugs sind aber leider immer noch vorhanden. Naja, kommt Zeit, kommt Update ^^

  4. #24
    Major
    Avatar von ReLaX
    Registriert seit
    06.02.2004
    Ort
    Duisburg
    Alter
    34
    Beiträge
    9.859
    Name
    Markus
    Nick
    ReLaX
    I'll see your answer when it's done
    Done.
    http://www.abload.de/image.php?img=darksoldierjjos.jpg

  5. #25
    Feldwebel
    Avatar von santa
    Registriert seit
    31.01.2007
    Beiträge
    1.816
    Nick
    morgainelefay
    oh, sorry, didnt know about your english
    first of, i said :
    n1 on workind hard for a tool for the community, as you obviously dont get paid for your work.
    and then kassad asked about the advantages compared to repinfo, and some said that repinfo had bugs, whereas your fine piece of programmation doesnt have any bugs


    and yeah, if it could add the mapnames in the replay name, everything would be perfect. so go go go, hush work harder

  6. #26
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Today I've released 0.5b of the replay tool.
    The most important changes are:

    * You can now use prefixes to rename replays (this can be done in game with 4 different keys)
    * You can now select multiple replays and rename or delete them
    * You have now full control of the date/timestamp format
    * Clantags are now shown

    You can read the rest of it in the changelog here.

    Besides that, you can now also rename in game if you have the Dutch, German or Swedish versions of the game (English is supported from the start ). I would like to have that confirmed though. I've changed my own settings to the German ones as good as possible and it worked, so it should work .

    And, for you Santa, you can see the mapnames .

    The full website plus download url:
    http://wmm.wm.funpic.de/TWRT/

  7. #27
    Administrator
    Avatar von Mooff
    Registriert seit
    02.08.2002
    Ort
    Mooff VI
    Beiträge
    25.425
    Nick
    Mooffs
    Thx for keeping us up to date. =)

  8. #28
    Feldwebel
    Avatar von santa
    Registriert seit
    31.01.2007
    Beiträge
    1.816
    Nick
    morgainelefay
    yay. thx. i just played against u in clanwars? you play as scrin on tournament arena?


    and n1 to just get in here to keep us updated. now it is definately better than repinfo


    now i have a problem, i dont know how to automaticly insert the mapname into the replay name?
    i can add the prefix, (very cool) the date and army and enemy, but no mapname ?
    can anybody help me?
    Geändert von santa (13.04.2007 um 23:41 Uhr)

  9. #29
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Zitat Zitat von santa Beitrag anzeigen
    yay. thx. i just played against u in clanwars? you play as scrin on tournament arena?


    and n1 to just get in here to keep us updated. now it is definately better than repinfo


    now i have a problem, i dont know how to automaticly insert the mapname into the replay name?
    i can add the prefix, (very cool) the date and army and enemy, but no mapname ?
    can anybody help me?
    It is possible you just played against me in Clanwars yes. Im playing as [CC]Wmm .
    Who are you?

    Nobody can help you with your problem, because that's just not possible yet.
    Did I understood you wrong? I thought you wanted to see the mapname, but not in the replayname. Ow well, haven't thought of including it in the replay name too. Can do that in the next version .

    Edit: adding it as we speak. Atm you can add it or not add it, no choice on where in the replayname you want to add it (standard on the back, like "Santa(N) vs Wmm(S) on Tournament Arena"). Bugtesting it now.
    Geändert von Wmm (14.04.2007 um 00:30 Uhr)

  10. #30
    Feldwebel
    Avatar von santa
    Registriert seit
    31.01.2007
    Beiträge
    1.816
    Nick
    morgainelefay
    now that is community service. yes, i was thinking about the map in the replay name, so i can work with my replay database without checking what map it was all the time
    you should insert a small banner for advertisement
    so you could make at least a bit profit.



    yes, i definately beaten your scrin tech to stormriders and tripods with early lightining spike.

  11. #31
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.04.2007
    Ort
    Marburg
    Alter
    27
    Beiträge
    24
    Name
    Niko
    First of all I really appreciate your voluntary work for the community by programming a replay tool. It works just fine for me and is something I looked out for. Keep up the (very) good work!

    It would be great tho, if you can patch your replay tool somehow. I don't know how much extra work that would be, but since I don't use the regular icon etc. always deleting your earlier version sucks a bit. :P

    I hope we'll hear from ya! =)

  12. #32
    Scarlett akA Lulu
    Avatar von rabbitbrain
    Registriert seit
    12.09.2004
    Beiträge
    12.182
    Nick
    AFFElulu & s.o.
    Thank you for the Update

  13. #33
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Zitat Zitat von santa Beitrag anzeigen
    now that is community service. yes, i was thinking about the map in the replay name, so i can work with my replay database without checking what map it was all the time
    you should insert a small banner for advertisement
    so you could make at least a bit profit.



    yes, i definately beaten your scrin tech to stormriders and tripods with early lightining spike.
    It's done, just download it again and you'll get version 0.51b. It only adds the ability to include the mapname in the replayname like i described in my previous post .

    I program for fun and Im satisfied by the knowlegde you like the program and actually use it . It's also nice to see the number of downloads growing so fast.


    Zitat Zitat von Chavii Beitrag anzeigen
    First of all I really appreciate your voluntary work for the community by programming a replay tool. It works just fine for me and is something I looked out for. Keep up the (very) good work!

    It would be great tho, if you can patch your replay tool somehow. I don't know how much extra work that would be, but since I don't use the regular icon etc. always deleting your earlier version sucks a bit. :P

    I hope we'll hear from ya! =)
    I understand . Actually, since version 0.5b it's not needed anymore to uninstall your previous version. If you just start the installer for the new version it updates your old one. Only one problem though, for every installation you don't remove, there's an extra entry added in Config Panel -> Software in Windows. So, that gets a little bit messy. At this moment, don't know how to solve it , although it's not really a big deal. Before 0.5b, an install of a new version wouldn't update your old one, so that's the reason I said you have to uninstall previous versions .

    Zitat Zitat von rabbitbrain Beitrag anzeigen
    Thank you for the Update
    You're welcome .
    Thank you all for the positive feedback and suggestions .

  14. #34
    Scarlett akA Lulu
    Avatar von rabbitbrain
    Registriert seit
    12.09.2004
    Beiträge
    12.182
    Nick
    AFFElulu & s.o.
    I have a question to you. Can I offer the Tool on my Clan-Page www.clan-sodsw.de ??

    I would load it up on my webspace .. But in the descreption i would post your ULR ...

    is that possible ??

  15. #35
    Gefreiter
    Avatar von Shaddy_The_Scrin
    Registriert seit
    10.03.2007
    Alter
    25
    Beiträge
    114
    Name
    Bart Simpson =P
    Nick
    Shaddy
    Clans
    KE
    THX a lot Wmm
    Good program^^
    Nennt mich ruhig STS

    Bald Kommt MEIN Monster
    C2D QX6850 @ 3,4 Ghz,2x2GB GB RAM von OCZ,MB leg ichn scheiß drauf
    2x XFX 8800 Ultra (wird dann geOCed)
    2x WD Raptor 150 GB,AEGIA Physics Card,Creativ SoundBlaster Soundcard,Richtig fette 7.1 boxen

  16. #36
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Zitat Zitat von rabbitbrain Beitrag anzeigen
    I have a question to you. Can I offer the Tool on my Clan-Page www.clan-sodsw.de ??

    I would load it up on my webspace .. But in the descreption i would post your ULR ...

    is that possible ??
    Sure . As long as you keep it up with the current versions im fine with it .

  17. #37
    Scarlett akA Lulu
    Avatar von rabbitbrain
    Registriert seit
    12.09.2004
    Beiträge
    12.182
    Nick
    AFFElulu & s.o.
    Yes ok ... Thank you

  18. #38
    Feldwebel
    Avatar von Thoniel
    Registriert seit
    15.02.2004
    Ort
    bremen
    Alter
    29
    Beiträge
    1.016
    Name
    jaap
    renaming the replay still not working via insert etc... maybe thats because my last replay is called "Letztes Replay.CNC3Replay" and not "last replay"...

  19. #39
    Kriegsdienstverweigerer

    Registriert seit
    01.02.2004
    Beiträge
    40
    Zitat Zitat von Thoniel Beitrag anzeigen
    renaming the replay still not working via insert etc... maybe thats because my last replay is called "Letztes Replay.CNC3Replay" and not "last replay"...
    Hm, it should work. Are you sure you use version 0.5b or 0.51b? You can see that in the lower right corner of the program.
    Furthermore: did you check if you didn't hear a sound but renaming actually did work? Maybe your systemspeaker is disabled or something.

    Hmm, wait. What operating system are you using? Something tells me you use Vista?
    Or, dit you installed the game using the English language (for example, could be any language besides German) and switched to German after that?

    Btw, replies might be done using personal messages, so we don't mess this topic up too much with slowchat .
    Geändert von Wmm (14.04.2007 um 18:43 Uhr)

  20. #40
    Feldwebel
    Avatar von santa
    Registriert seit
    31.01.2007
    Beiträge
    1.816
    Nick
    morgainelefay
    i guess this is for everyone:
    when do i have to press home, or insert exactly?
    when what screen appears? right after the game? at the final stats screen, at the first stats screen?

+ Antworten
Seite 2 von 3 ErsteErste 123 LetzteLetzte

Ähnliche Themen

  1. Red Alert 3 Replay Tool version 1.1 now available
    Von Wmm im Forum Alarmstufe Rot 3
    Antworten: 2
    Letzter Beitrag: 02.08.2009, 20:43
  2. Neue Version der AMAI-KI
    Von Rasputin im Forum PC Strategie
    Antworten: 0
    Letzter Beitrag: 24.03.2004, 17:07
  3. Replay Tool
    Von Raster im Forum Generals
    Antworten: 1
    Letzter Beitrag: 14.12.2003, 19:14
  4. Neue Version des Matching Filters
    Von FiX im Forum Alarmstufe Rot 2
    Antworten: 8
    Letzter Beitrag: 15.09.2002, 21:58
  5. Neue Version von Clone CD ist DA!
    Von HerrJesus im Forum Technik Ecke
    Antworten: 0
    Letzter Beitrag: 04.12.2001, 16:51

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •